The Sims 4: Snöiga bergen, ett nytt expansionspaket till The Sims 4

0
346

The Sims 4 Snöiga bergen introducerar den majestätiska och fridfulla världen Mt. Komorebi, en ny plats för simmar som letar efter en tillflyktsort från deras vardag eller ett nytt drömhem. Den Japaninspirerade världen erbjuder en mängd olika aktiviteter för simmarna att njuta av – från stillsam avkoppling till fartfyllda aktiviteter. Spelet släpps den 13 november och kommer till PC och Mac via Origin och Steam, samt till Xbox One and PlayStation 4.

The Sims 4: Snöiga bergen, ett nytt expansionspaket till The Sims 4 1

Jaga spänningen.
Testa din sims färdighet och uthållighet med aktiviteter på berget! Greppa skidorna för ett utförsåk, spänn fast snowboarden och shredda, eller klä dig varmt och åk släde med en annan sim. Föredrar du att ta dig uppåt? Bygg simmens bergsklättringsfärdiget och ge din sim utmaningen att nå toppen på knepiga, och ibland farliga, utflykter.

Hitta din zen.
Låt simmarnas bekymmer flyta bort u de varma källorna. Sedan kan de varva ner runt en hot pot vid kotatsubordet eller umgås under fotvandring i bambuskogar och snöklädd terräng. Njut av stillheten på tankfulla promenader med lugnande musik där du tar kontroll över dina känslor och finner ditt innersta zen.

Skapa din fristad.
Oavsett om du föredrar traditionella detaljer eller moderna drag av Japan-inspirerade möbler och inredning, så kan du införliva shojidörrar, -fönster och -skärmar, tatamimattor och annat för att design ett hem som kompletterar ditt liv. Ta av dig skorna i din genkanentré, i det svaga ljuset från papperslyktorna i taket, eller bygg din egen stenträdgård utomhus.

Definiera din livsstil.
Lås upp nya personligheter och relationseffekter med livsstilar och känslostämningar. Livsstilar uppstår som respons på din sims handlingar och vanor, och ändrar simmens beteende därefter. På liknande sätt kan delade upplevelser inspirera till känslostämningar som får en bestående effekt på simmarnas relationer till varandra och hur de umgås.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here