Spelar du World of Warcraft är det svårt att missa då de har någon av de stora högtiderna. Städerna dekoreras och karaktärerna springer omkring med diverse klädsel som hör festligheterna till. Något som däremot kan missas är, de relativt nya, micro-högtiderna som infaller bara någon enstaka dag under året. De här evenemangen har inget med verkliga högtider att göra utan är ett sätt för Blizzard att ge en djupare inblick i någon del av historien ur World of Warcraft.

Den 17-20.3.2018 är det dags för ett av dessa micro-högtider, nämligen Un´Goro Madness. Som namnet antyder har den här händelsen med Un´Goro Crater att göra. Un´Goro kratern är ett tropiskt område i södra Kalimdor. Dinosaurierna som bor i här har blivit väldigt rastlösa för att ett gäng elite-bossar tagit sig in och huserar runt.

Bilkälla

Din uppgift under de här dagarna är att tillsammans med andra spelare strida mot de här bossarna. Det finns 10 olika bossar varav 3 är aktivt uppe, tiden mellan att de återupplivas är också väldigt kort under de här dagarna.

Precis som världsbossarna har de här stora dinosaurierna olika egenskaper och en rejäl mängd HP vilket gör att man måste vara ett helt lag för att ta ner dem. Under de här dagarna kommer man kunna se grupper i varierande storlekar springa runt i Un´Goro så det torde inte vara omöjligt att hitta ett lag att vara med i.

Belöningen för att ha dödat en Un´Goro Madness bossarna är en flaska dino mojo, som ska kastas på en annan spelare för att ge den och dig själv en buff. Vilken buff det är kommer vara slumpmässigt men det roterar mellan följande:

  • Sharp Claws: Given skada ökar med 3%.
  • Bone Carapace: Tagen skada reduceras med 0%.
  • Lightning Speed: Hastigheten ökar med 4%.
  • Massive: Storleken ökar med 4%.

Varje buff går att stacka upp till 5 och när du alla maxade kommer du få en buff som heter Awesome. Awesome ökar med 10% för varje dino mojo och det finns inget tak på procenten vilket gör den här buffen till din rätt att skryta. Buffen kommer vara aktiv under de här tre dagarna på alla ställen förutom i instancer och PvP.

Happy hunting!

Bildkälla

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here