Void eleves är den nya allierade rasen som kan spelas i Battle for Azeroth, som kommer ut i augusti 2018. De som spelar för Alliance kommer kunna rekrytera dem till att ansluta sig i striden mot Horde. För att få tillgång till den här rasen måste du ha köpt Battle for Azeroth och ha en level 110 karaktär. Rekryteringsprocessen är tillgänglig redan i förköp så du kan börja idag! I den här guiden får du en inblick i vem Void elves är.

Källa
Void elves

Många har försökt att tämja den korrumperande void magin men de flesta har fallit i galenskap. Fast besluten att använda denna kraft för Azeroths bästa är Alleia Windrunner den första dödliga att lyckas med att trotsa skuggans viskningar. Hon kommer till stöd för en grupp likasinnade, ledda av trollkarlen Umbric, som nästan gav efter för mörkret. Alleria har lovat att träna dessa orena att kontrollera skuggorna inom dem om de lovar sina nyfunna makt till alliansen.

Från början var Void elves som vilka blood elfs som helst. De levde fritt och säkert i Silvermoon. Men då de började experimentera med skuggornas magi blev de landsförvisade, deras magi gjorde Silvermoons Sunwell allt för ostabil.

Väljer du att rekrytera och spela Void elves kommer de med sju klassalternativ: hunter, mage, monk, priest, rogue, warlock och warrior. Deras speciella egenskaper är Entropic Embrace, där du har en chans att bli berättigad voids väsen och boosta dina styrkor. Ethereal Connection, som reducerar kostnaderna för lagringsutrymme och Transmogrification med 50%. Chill of night som minskar shadow damage med 1% och Preternatural Calm som garanterar att trollformler inte dröjer om du kastar dem samtidigt som du tar skada. Spatial Rift beviljar dig förmågan att skära upp en reva genom tid och rum och ger dig möjligheten att teleportera, 3 minuters cooldown.

Källa
Rekryteringen

För att börja rekryteringsprocessen måste du vara exalted med Argussian Reach och ha utfört uppdraget You are now prepared!. Det här kommer föra dig genom Argus storyline och ge dig en inblick i historien bakom Void elves och vad de fått utstå. Föbered dig på att det kan ta några veckor innan du kommer upp i exalted nivå medan det andra uppdraget bara tar några timmar.

För att låsa upp Allied Races: Void Elf är det nödvändigt att utföra korta rekryteringsuppdrag. Efter att du köpt Battle for Azeroth kan du ta dig till din ambassad i Stormwind för att hämta första uppdraget.

Källa

Void elves egna ground mount är Starcursed Voidstrider. Den här mounten är utan substans och en ypperlig följdeslagare för skuggans alver. Deras fjädrar är ingjutna med samma skuggbetäckning som Void elves rustning. Den här mounten kan användas av alla Alliance spelare.

En intressant fotnot är att även om Void elves är alliansen trogna är de inte särskilt omtyckta innanför Stormwinds murar. Misstro och en viss fientlighet är att förvänta om du väljer att spela den här rasen.

Källa

 

 

Wow artiklarna kommer ha sommapaus i juli så återvänder vi i augusti med den nya expansion Battle for Azeroth.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here