Ryktena har gått ett tag, men nu är det äntligen officiellt: Monster Hunter-spelen ska bli till film. Här är allt vi vet hittills.

Efter månader av rykten har i dagarna den uppkommande Monster Hunter-filmen utannonserats av Capcom, skriver Variety.

I sitt officiella uttalande meddelar företaget att filmens handling kommer att kretsa kring två hjältar från olika världar, som måste samarbeta för att slåss mot monster och rädda världen.

Enligt uppgifter till The Hollywood Reporter kommer filmens huvudprotagonist heta Artemis, och spelas av Milla Jovovich. Artemis är ledaren för ett militär FN-grupp, som förflyttas till en annan värld som kryllar av monster. Där möter hon Tony Jaas karaktär the Hunter, som hon teamar upp med för att stänga en portal – och därigenom stoppa monstren från att attackera jorden.

Skådespelaren Diego Boneta kommer att spela en kommunikationsspecialist som är en av medlemmarna i Artemis militärgrupp.

Hur mycket i filmen som kommer att plockas direkt från spelen återstår att se, men spelseriens producent Ryozo Tsujimoto ska i ett uttalande ha sagt att filmen är tänkt att tilltala både gamla och nya fans, skriver Gamespot.

Enligt uppgifter till Variety kommer fansen åtminstone att få återse karaktären Admiral i den uppkommande filmen.

Filmen kommer att regisseras av Paul W.S. Anderson, som bland annat ligger bakom titlar såsom Mortal Kombat (1995), Event Horizon (1997) samt Resident Evil, Resident Evil: Afterlife och Resident Evil: Retribution.

Förutom de redan nämnda skådespelarna kommer vi i Monster Hunter-filmen även bland andra att få se Ron Perlman och T.I. Harris.


LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here