Gillar du Kingdom Hearts? Dum fråga kanske. Men gillar du även dubstep och electrohouse? Om så är fallet är du in for a real treat.

I fredags avslöjade nämligen Square Enix Ltd. och Disney att inga mindre än Skrillex och den internationellt erkända singer-songwritern Hikaru Utada kommer att stå för öppningslåten till Kingdom Hearts III.

Musikproducenten (och Kingom Hearts-diggaren) Skrillex har en lång och framgångsrik karriär – för att inte tala om de åtta Grammy Awards han kammat hem – i ryggsäcken.

Samarbetet med Hikaru Utada bottnar i att Skrillex först hade tänkte göra en remix på den andra musikerns låt Don’t Think Twice.

Det slutade dock med att de båda slog sina påsar ihop och komponerade en helt ny låt till spelets release. Den nya låten heter ”Face My Fears”, och planeras att släppas 18 januari 2019.

Skivproducenten Poo Bear, som tidigare arbetat med bland annat Justin Bieber’s single ”What Do You Mean?” har också medverkat i samarbetet.

Det utannonserade releasedatumet för Kingdom Hearts III är 29 januari 2019. Spelet släpps då till Xbox One-systemen och PlayStation 4.


Kingdom Hearts III ledmotivs-trailer – “Don’t Think Twice” av Hikaru Utada


MER LÄSNING:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here